Vyer från stugan

Om mig

Mitt foto
Ja vem är jag? En kvinna på 50+ som tillbringar min mesta tid i hemmet med mina hundar o katter. Gift och har två underbara flickor :) Älskar gamla saker,loppis och auktionsfynd som alla hamnar på vår högt uppskattade sommarstuga :)

Vacker?


Vacker är Eva Longoria, i mitt tycke en av världens vackraste kvinnor.
Jag kan tänka mig att hon kan stiga upp på morgonen och vara lika vacker som kvällen innan.
Men på dom här bilderna ser man verkligen vad retuschering betyder för våra stjärnor när dom vill vara oriktigt vackra.

Jag förstår att dom gör så här, alltså fejkar bilder. Jag skulle säkert gå och se fejkad ut resten av mitt liv om jag kunde det....men se det går inte.....inte för någon!!

Det som är märkligt är att vi går på dom här bilderna. Vi tror att dom alltid ser ut som på den retuscherade bilden, vilket i sin tur gör att vi alltid känner oss så fula med våra rynkor och skavanker.

Jag har en onormalt torr hy, men vet ni..... då såg jag Pernilla Wahlgrens reklam att hyn är som ett äpple, när det tappar fukt så skrynklar det ihop. Toppen, toppen tyckte jag det där är en fin, fin kräm. Iväg och köpte den.....
Jag är lika skrövlig som tidigare skulle verkligen behöva en sån där retuschering. Ja jag ser fortfarande ut som det gud skapade mig men jag har fått en mycket mjukare och mindre irriterad hy än innan jag började smörja in mig, så något gott gjorde i alla fall krämen :)



Det finns ett gytter av rynk krämer för oss äldre där ute. Tyvärr så är det bara att inse att man blir inte vackrare hur mycket man än smetar på. Sen alla dom här insprutningarna folk gör för att jämna ut ålderstecknen varför skulle jag vilja göra det. I mitt fall är inte det något behov för jag är ingen cougar girl, jag tycker om min gamla gubbe och han tycker jag duger som jag är.

Summa kardemumma det blir inga putläppar här inte :)
Eller hur tror ni att jag skulle se ut så här?



Jag fortsätter nog att dag för dag bli mer och mer lik ett russin. Det enda jag med säkerhet vet att jag kan påverka och förbättra är min attityd för attityden är väldigt viktig och man kan alltid bättra sig, alltid på något.
Läpparna ger inte mig som person attityd, inte den som gör mig till en bättre människa i alla fall.

Det jag vet att jag måste göra för mitt välbefinnande är inte att stå framför spegeln, det är att söka efter mig själv, våga var mig själv i vått och torrt, våga stå för det jag tycker och tänker utan att för den skull göra någon annan illa.

Ja gammal är jag och förhoppningsvis äldre blir jag. Utsidan är det inget att göra åt, däremot insidan kan göra min värld mycket ljusare och vackrare med dom rätta tankarna.

Nu ska jag gå och stoppa i mig en lysraket så mungiporna når ändå upp till öronen :)
På med skorna och jackan och ta mig till affären för nu är det tomma hyllor i kyl och skafferi.
Ni vet är magen glad är.............





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar