Vyer från stugan

Om mig

Mitt foto
Ja vem är jag? En kvinna på 50+ som tillbringar min mesta tid i hemmet med mina hundar o katter. Gift och har två underbara flickor :) Älskar gamla saker,loppis och auktionsfynd som alla hamnar på vår högt uppskattade sommarstuga :)

Vi har tur vi :)


I kväll hade vi turen att bli bortbjudna på mat igen. Andra gången på fyra dagar, hur tur får man ha egentligen. Tänk att det alltid ska vara så gott att fara bort och äta.....men det är ju inte så konstigt för då slipper man laga till någonting själv :)

Vi fick en tvårätters middag, varmrätt och efterrätt med mycket trevligt sällskap, bättre kan det inte bli :)

Men hu så kallt det är nu igen....22 grader har vi här i kväll och det tycker jag är alldeles nog, hoppas att det inte sjunker ännu mer....

I morgon blir det till att laga upp mat tills gubben ska iväg. Ni ser inte slipper jag laga mat helt och hållet om än jag nu har haft tur sista tiden. Chefen ringde och ville att han skulle fara en dag tidigare, han åker alltså iväg redan på fredag.

Jag har som börjat fundera om man kanske skulle skaffa sig en stand in gubbe, jag kan ha en annan var vecka när den rätta gubben är borta......hur låter det..... Nä fy fasen...nu har man äntligen lärt upp den man har var strumporna och kalsongerna ligger skulle väl vara skam på torra land om man skulle behöva lära upp en till. Njaaaa jag tror nog det där får vara, kändes alldeles för besvärligt för en kvinna i min ålder, hade jag bara varit lite yngre så vete........
Nåväl vi lämnar det där utan eftertanke :)

I kväll blir det en tidig kväll, tackar därför för mig och säger God Natt.
(Elsa mår fortfarande likadant, det är bara att försöka hålla humöret uppe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar